Ai diabet?

Află ce trebuie să faci ca să previi infecția cu noul Coronavirus

Omenirea traversează o perioadă de criză globală, în sectorul sănătății, pe fondul pandemiei generate de răspândirea noului Coronavirus. 
Deși diabetul nu crește riscul de infecție cu SARS-CoV-2, există situații în care prezența diabetului zaharat poate să agraveze evoluția infecției, arată datele recente ale Asociației Americane de Diabetologie.
Care sunt aceste situații și prin ce metode te poți proteja împotriva virusului, dacă suferi diabet, poți afla din E-book-ul nostru.

Diabetul și pandemia COVID-19

Ce vei afla din acest e-book?

În ce fel influențează diabetul infecția cu COVID-19.

Pașii de bază în prevenție, valabili pentru toată populația.

Măsurile de prevenție a infecției cu noul Coronavirus, pentru persoanele cu diabet.

Bonus: cum să ai grijă de sănătatea picioarelor tale, dacă suferi de diabet.

Descarcă e-book-ul!

Completează-ți adresa de e-mail și primești gratuit ghidul!

 
* obligatoriu

Vom folosi informațiile oferite pentru a îți trimite informații și Emailuri promoționale.


Poți renunța oricând la Emailurile noastre folosind link-ul din partea de jos a emailurilor

Folosim platforma Mailchimp pentru a trimite emailuri. Completând formularul, ești de acord ca datele tale personale să fie trimise către Mailchimp. Vezi politica de confidențialitate Mailchimp aici.

Au descărcat ghidul

Sunt diagnosticat cu diabet de 12 ani și în această perioadă chiar am căutat informații despre riscurile la care pot fi expus. Am găsit în acest ghid multe informații utile.
Mihai
Să ai picior diabetic nu este tocmai plăcut, iar în aceste zile de izolare îngrijirea piciorului necesită mai multă atenție. Foarte bun ghidul dumneavoastră. Recomand!
Elena
Tatăl meu are diabet, iar informațiile pe care le-a găsit în acest ghid îl ajută să treacă mai ușor peste această perioadă de izolare. Mulțumesc mult pentru inițiativa dumeavoastră!
Ioan

Main Menu