Crema pentru picioare reci

crema-pentru-picioare-reci

Crema pentru picioare reci ar putea să nu fie chiar prima soluție la care te vei gândi, în căutare de remedii pentru combaterea problemei cu care te confrunți, cea a picioarelor reci.
Sănătatea picioarelor este esențială pentru funcționarea și bunăstarea organismului.
De la felul în care alegi încălțămintea, până la rutina de îngrijire zilnică și seriozitatea pe care o pui în identificarea semnelor unor potențiale afecțiuni, fiecare gest contează pentru picioarele tale.

Crema pentru picioare reci: în ce situații ai nevoie de ea?

Orice mică durere sau disconfort la nivelul picioarelor îți poate strica dispoziția și, cu cât simți că se accentuează, cu atât problema devine mai greu de ignorat și de suportat. De exemplu, poate să fie vorba despre o permanentă senzație de picioare reci și despre piele uscată, așa cum poate să fie vorba despre modul în care interpretezi o simplă zgârietură ca pe ceva trecător, fără să știi că s-ar putea transforma într-o ulcerație, dacă suferi de diabet.

În cazul în care te confrunți cu problema picioarelor reci și ai încercat tot felul de metode prin care să o ameliorezi, îți recomandăm să alegi crema pentru picioare reci, așa cum este crema DFC care, printre multe alte proprietăți, are și efect de încălzire a picioarelor. În plus, crema DFC acționează similar și asupra mâinilor reci.
Iată ce ar trebui să știi, pe scurt, despre picioarele reci: două dintre cele mai răspândite cauze ale picioarelor reci sunt circulația deficitară a sângelui la extremități și o problemă a afectării nervilor periferici.

O cauză a circulației proaste este ateroscleroza, care apare atunci când arterele sunt blocate de depozitele de grăsime care împiedică circulația sângelui în membre. Poți observa o schimbare a culorii pielii la nivelul membrelor inferioare, durere la mers și, bineînțeles, enervanta senzație de răceală pe care crema pentru picioare reci o va elimina.
Picioarele reci mai apar și ca urmare a stresului, anxietății, în cazul unei vieți sedentare, la persoanele care suferă de sindromul Raynaud, precum și la persoanele cu diabet.
Cei care suferă de diabet au și ei riscul circulației deficitare. DFC este o cremă specială care abordează problemele picioarelor la persoanele cu diabet, din mai multe perspective: elimină senzația de picioare reci, previne apariția ulcerațiilor, hidratează și emoliază.

Despre cauzele picioarelor reci am dedicat un articol separat, pe site-ul nostru, AICI.

Acțiune sinergică și eficiență dovedită

Există probleme de sănătate pe care este esențial să le previi, ca să nu fie nevoie să le tratezi. Pentru acestea, au apărut soluții și, fiind vorba despre pielea ta, o decizie înțeleaptă ar fi să introduci în gama produselor de îngrijire crema pentru picioare reci, din ingrediente 100% naturale.
Fiind dezvoltată în urma unor cercetări revoluționare, crema DFC acționează, printre altele, și ca o crema pentru picioare reci.
Crema DFC are formula optimă și pătrunde în profunzimea pielii, rezolvând problemele picioarelor, din mai multe perspective.

  • Îmbunătățește circulația sangvină locală, afectată pe fondul diabetului zaharat, acțiune care se datorează prezenței argininei în compoziție.
  • Tot arginina este responsabilă și pentru efectul de încălzire a picioarelor, dat de crema pentru picioare reci. Aceasta îndepărtarea senzația deranjantă de „picioare reci”, având, în plus, același efect și asupra mâinilor.
  • Oferă hidratare și emoliere pentru pielea uscată și crăpată, mulțumită ureei din compoziție, precum și uleiului de măsline cu efect antiinflamator și cicatrizant, care îmbogățește, o dată în plus, crema.
  • Împiedică creșterea microbiană și grăbește vindecarea rănilor închise, printr-un plus de miere de Sidr, în formula unică. Această miere are proprietăți antibacteriene, antifungice, antiinflamatoare și de regenerare, demonstrate științific.

Crema DFC (Diabetic Foot Cream) se adresează, în primul rând, acelor persoane care, pe fondul diabetului zaharat, au un risc sporit de dezvoltare a ulcerațiilor.
Deoarece sensibilitatea la nivelul picioarelor scade, din cauza bolii metabolice de care suferi, este bine să ai în vedere alternativele naturale prin care vei putea ține sub control nivelul de hidratare și emoliere a pielii picioarelor.
Există însă și utilizatori ai cremei care s-au declarat impresionați de efectele acesteia, chiar dacă nu suferă de diabet, folosind-o cu precădere pentru efectul de încălzire a membrelor, precum și în arteriopatia periferică, neuropatia periferică, xeroză cutanată și sindrom Raynaud, ba chiar în abordarea ulcerului varicos.

Picioarele transmit multe informații despre sănătatea ta și, vice-versa, unele probleme de sănătate se observă la nivelul picioarelor. Te sfătuim să tratezi cu multă seriozitate afecțiunile picioarelor pentru că ele te poartă, zi de zi, prin viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Main Menu